No products in the cart.

No products in the cart.

Top

Boonstra

Over Boonbon

'Mijn grootste passie is eigenlijk altijd de Patisserie geweest.'

Het stond voor mij op vrij jonge leeftijd al vast dat ik in de horeca zou gaan werken. Het horecavak zit echt in mijn bloed. Jarenlang heb ik in verschillende keukens gewerkt als kok en tot 2022 werkte ik als chef-kok. Na zoveel jaar in de keuken te hebben gestaan merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.

Mijn grootste passie is eigenlijk altijd de Patisserie geweest. Door een oud leermeester, die ik leerde kennen tijdens één van mijn stages, ben ik bekend geraakt met het fenomeen chocolade. Dit heeft me nooit losgelaten en nu zag ik de kans om dit weer op te pakken.

Ik was al wat vaker aan het experimenteren met chocolade en bonbons. Ik merkte hoeveel passie ik hierin kwijt kon en ik breidde dit steeds verder uit. Vanuit die passie is Boonbon geboren. Van het kleuren tot het vullen, alles gebeurt ambachtelijk met mijn eigen handen. Ik hoop dat jullie alle passie en liefde, welke ik in elke Boonbon stop, zullen proeven.

Jos Boonstra
© Copyright Boonbon 2023 | Algemene voorwaarden